MAROKKAANSE WORTELSOEP
GRONINGSE MOSTERDSOEP
ItALIAANSE MINISTRONESOEP
KRUIDIGE LINZENSOEP
GROENTESOEP
MEXICAANSE BONENSOEP
QUICHE SPINAZIE
Hartige taart met o.a. spinazie, feta en knoflook
QUICHE BROCCOLI
Hartige taart met o.a broccoli, blauwe kaas en pijnboompitten
QUICHE KAAS/TOMAAT
Hartige taart met kaas, tomaat en rozemarijn
BOERENQUICHE
Hartige taart met kaas en ui
Uit elke quiche kunnen 8 grote stukken worden gesneden.
COUSCOUS SALADE
Couscous salade met feta, paprika, bosui, tomaat en komkommer.
Vanaf 10 personen
PASTA SALADE
Penne of vlinderpasta met paprika, tomaat, kaas, mais en komkommer.
Vanaf 10 personen
KOOLSALADE
Salade met witte kool, appel, ui, courgette en pinda's.
Vanaf 10 personen
HUZARENSALADE
Salade gemaakt van aardappel, doperwten, wortel en appel.
Vanaf 10 personen
HUZARENSALADE SPECIAAL
Salade gemaakt van aardappel, doperwten, wortel, appel, paprika, quorn en
een pittige kruidenmix..
Vanaf 10 personen
STAMPPOTTENBUFFET
Twee verschillende stamppotten naar keuze. Bijvoorbeeld: stamppot rauwe andijvie, stamppot met spinazie en pijnboompitten, stamppot boerenkool, stamppot zuurkool, Chinese kool stamppot, stamppot snijbonen, hete bliksem et cetera. Met augurken en zilveruitjes.
NOORD-AFRIKAANS BUFFET
Stoofpotje, couscoussalade, brood met humus.
INDIAAS BUFFET
Indiase curry, rijst, raita (Indiase komkommer/yoghurtsalade) en naan (Indiaas brood)
MEXICAANS BUFFET
Chili sin carne, koude wraps, Mexicaanse salade en nachos met dipsaus.
SPAANS TAPAS BUFFET
Garbanzos con espinacas (kikkererwten met spinazie), gevulde peppadew, champignons in knoflook en room, dadels met roomkaas, patatas bravas (gebakken aardappeltjes met een pittige saus) of tortilla de patatas (aardappelomelet),
broodmand met verschillende toppings.
ITALIAANS BUFFET
Pasta met twee verschillende sauzen. Bijvoorbeeld formaggisaus, pesto-groentensaus, champignon-noten saus, et cetera. Broodmand met verschillende toppings en een portie olijven.
HAPJES STANDAARD
Gemengde olijven, kaas, wraprolletjes, gevulde peppadew, en in overleg natuurlijk uit breiden...
HAPJES DE LUXE
Gevulde eieren, tomaat/basilicum/mozzarellaprikker, kaasprikker, gevulde cherrytomaatjes, fruitprikker,
manchego-biet prikker, wraprolletjes, gevulde peppadew en olijf, dadels met roomkaas of spek, roggebrood met brie en walnoot en in overleg natuurlijk uit breiden...
BROODPLANKJE
Knapperig, vers brood met eigengemaakte kruidenboter en tapenade....
ITALIAANS DESSERT
Met mascerpone en cantuccinikoekjes.
APPLECRUMBLE
Eventueel met slagroom.
GRIEKSE YOGHURT
Met walnoten, pistache en honing.
FRUITSALADE
Verschillende soorten fruit eventueel met slagroom.
Kleine Buurt © 2014 - 2022