Menukaart

Menukaart

Hieronder volgen enkele suggesties en ideeën voor quiches, warme en koude basisbuffetten en hapjes. Alle basisbuffetten zijn in overleg verder uit te breiden met verschillende gerechten. Wij hanteren een minimale afname van 10 personen.

Heeft u speciale wensen zoals een vegetarisch, veganistisch of biologisch buffet of wilt u dat we rekening houden met allergieën? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen voor elke diner, buffet, borrel, et cetera een offerte op maat maken.

MAROKKAANSE WORTELSOEP

€ 1,85 p.p.

 

GRONINGSE MOSTERDSOEP

€ 1,80 p.p.

 

ItALIAANSE MINISTRONESOEP

€ 1,80 p.p.

 

KRUIDIGE LINZENSOEP

€ 1,85 p.p.

 

GROENTESOEP

€ 1,80 p.p.

 

MEXICAANSE BONENSOEP

€ 1,80 p.p.

 

 

QUICHE SPINAZIE

Hartige taart met o.a. spinazie, feta en knoflook

QUICHE BROCCOLI

Hartige taart met o.a broccoli, blauwe kaas en pijnboompitten

QUICHE PREI/ZALM

Hartige taart met o.a. prei, zalm en kaas

QUICHE KAAS/TOMAAT

Hartige taart met kaas, tomaat en rozemarijn

BOERENQUICHE

Hartige taart met kaas, ui en spekjes

 

Uit elke quiche kunnen 8 grote stukken worden gesneden. €18,- per quiche.

COUSCOUS SALADE

Couscous salade met feta, paprika, bosui, tomaat en komkommer.

Voor 10 personen €25,00

 

JAMBALAYA SALADE

Salade met rijst, sperziebonen, parika, kip en chorizo.

Voor 10 personen €25,00

 

PASTA SALADE

Penne of vlinderpasta met paprika, tomaat, kaas, mais en komkommer.

Voor 10 personen €22.50

 

KOOLSALADE

Salade met witte kool, appel, ui, courgette en pinda's.

Voor 10 personen €19,50

 

HUZARENSALADE

Salade gemaakt van aardappel, doperwten en appel.

Voor 10 personen €22,50

 

HUZARENSALADE SPECIAAL

Salade gemaakt van aardappel, doperwten, appel en shoarmavlees.

Voor 10 personen €25,00

STAMPPOTTENBUFFET

Twee verschillende stamppotten naar keuze. Bijvoorbeeld: stamppot rauwe andijvie, stamppot met spinazie, pijnboompitten en gyros, stamppot boerenkool, stamppot zuurkool, Chinese kool stamppot, stamppot snijbonen, hete bliksem et cetera. Met spekjes, worst, augurken en zilveruitjes.

Basisbuffet € 13,00 p.p.

NOORD-AFRIKAANS BUFFET

Stoofpotje, couscoussalade, brood met humus.

Basisbuffet € 16,00 p.p.

INDIAAS BUFFET

Indiase curry, rijst, raita (Indiase komkommer/yoghurtsalade) en naan (Indiaas brood)

Basisbuffet € 16,00 p.p.

MEXICAANS BUFFET

Chili con carne, koude wraps, Mexicaanse salade en nachos met dipsaus. De chili con carne kan ook in een vegetarische variant gemaakt worden, de chili sin carne. Basisbuffet € 16,00 p.p.

 

SPAANS TAPAS BUFFET

Albondigas (Spaanse gehaktballetjes), gevulde peppadew, meloen met rauwe ham, champignons in knoflook en room, dadels met spek of roomkaas, gamba's, kippenpootje, broodmand met verschillende toppings.

Basisbuffet € 17,50 p.p.

ITALIAANS BUFFET

Pasta met twee verschillende sauzen. Bijvoorbeeld tonijnsaus, bolognese, kaassaus, et cetera. Broodmand met verschillende toppings en een portie olijven.

Basisbuffet € 14,00 p.p.

HAPJES STANDAARD

Gemengde olijven, kaas, worst, ham/aspergerolletje, boterhamworst/augurkrolletje, komkommer met tonijn en in overleg natuurlijk uit breiden... € 0,55 per stuk

HAPJES DE LUXE

Gevulde eieren, tomaat/basilicum/mozzarellaprikker, kaasprikker, worstprikker, runderrookvlees met monchou, fruitprikker, ham/meloen, wraprolletjes, prikker met gevulde peppadew en olijf, dadels met roomkaas of spek, gemarineerde garnalen, haring met roggebrood, gehaktballetjes en in overleg natuurlijk uit breiden... € 0,85 per stuk

 

BROODPLANKJE

Knapperig, vers brood met eigengemaakte kruidenboter en tapenade... € 10,00 ( voor ong. 8 personen).

ITALIAANS DESSERT

Met mascerpone en cantuccinikoekjes. € 2,95 p.p.

 

APPLECRUMBLE

Eventueel met slagroom en kaneelijs. € 2,50 p.p.

 

GRIEKSE YOGHURT

Met walnoten, pistache en honing. € 2,50 p.p.

 

BANOFFEE IN A JAR

Met vanillevla, koekkruimels, banaan, caramel en slagroom. € 2,95 p.p.

 

 

 

Ontdek de 'Kleine Buurt'

Lettelbert betekent de kleine buurt. Ook zo benieuwd wat er allemaal te zien en te doen is in en rondom Lettelbert?

Kleine Buurt © 2014 - 2019